Ayurveda & Yoga dagsretreat

AYURVEDA & YOGA DAGSRETREAT

en heldag för en person

AYURVEDA & YOGA RETREAT

Som en dag på en hälsoklinik i Indien, fast här hemma i Sverige.

En dag för bara dig där du kan släppa taget om alla krav och måsten och bara fokusera på ditt eget välmående. Retreaten kan vara en bra start till ditt nya hälsosamma liv. Den kan också sitta fint när du är trött och sliten och bara vill vara i lugn och ro.

 

En heldagsretreat för bara dig!

 

Retreaten innehåller:

  • Ayurvedisk hälsorådgivning

Råden anpassas utifrån dig, dina eventuella obalanser och utifrån vad du behöver just nu. Råden kan innefatta kost, levnadsråd, andningsövningar, motion och kosttillskott.

  • HoliYoga eller HoliYoga Hormon pass

Yogan anpassas efter vad just du behöver - t.ex. minska stress, minska värk, öka lust och glädje, bara omfamna dig själv, kroppskännedom.

  • 1 ayurvedisk behandling

Vilken behandling du får beror på vad jag under hälsorådgivningen rekommenderar dig.

  • Vegetarisk lunch

 

Kom i mjuka och lediga kläder.

Ta gärna med dig ett ombyte med oömma kläder, att ha på dig efter sista behandlingen.

Ta också med mössa eller scarf så att du inte kyler ner dig (gäller även sommartid).

 

Tid: 9.00 - ca 15.30

2450:-

BOKA TID

e-post: anetteshalsokalla@gmail.com

mobil: 070-622 99 67.

Av hänsyn till den som har sin tid bokad hos mig svarar jag aldrig i telefonen under behandling eller rådgivning, men tala gärna in ett meddelande på mobilsvar så ringer jag upp dig så snart jag har möjlighet.

 

Avbokningspolicy

Om du inte kan komma på en bokad tid vill jag gärna erbjuda den tiden till någon annan, därför är jag tacksam om du avbokar/ombokar din tid så snart du fått förhinder, men senast 24 timmar innan bokad tid. För tider som inte blivit avbokade inom 24 timmar innan bokad tid debiterar jag fullt pris.

Nöjda kunder

"God morgon! Vad gjorde du med mig igår Anette?? La mig på HÖGER sida igår kväll UTAN att få hjärtklappning, har INTE blivit täppt i näsan, har sovit 10 timmar som en stock med goa drömmar som jag kommer ihåg och vaknade med ett leende på läpparna!!! Doften du hade i mitt ansikte är kvar och den är så härlig, vad var det för något? Min man sniffade extra på mig igår kväll och tyckte jag doftade underbart. Tack Anette! Ha en riktigt bra dag! Kram från Arja💖"

 

 

"Vilken underbar dag, bara en dag för mig! Äntligen tog jag mig tid att boka en heldag för mig själv. Yogapasset var jätteskönt. Hälsorådgivningen var intressant och gav mig en massa bra redskap att ta till för att komma i balans. Å vilken god lunch!! Tack så mycket. Att sen få den sköna behandlingen gjorde dagen perfekt. Tack för idag!"

 

"Tack Anette - jag mår bra igen!!! Efteråt kan jag se att jag hade en långtgången vatastörning. Du hjälpte och stöttade mig i de mörka timmarna tillbaka till ljuset. Bland annat fick jag tillbringa en dag med dig där du kombinerade olika behandlingar som passade just mig.

Det bästa med dig är att du trodde på min potential hela tiden. Tack för att du finns."

nöjd kund efter en heldag på Anettes Hälsokälla

Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB

 

Vassgårda Bångtorpet 1

681 91 Kristinehamn

 

070-622 99 67

anetteshalsokalla@gmail.com

FÖLJ ANETTES HÄLSOKÄLLA

© Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB