Feng Shui konsultationer

FENG SHUI

Vad är Feng Shui?

Feng shui är en flertusenårig österländsk lära om hur vi kan skapa harmoni och balans på livets alla områden. Läran beskriver hur vi naturligt påverkas av vår omgivning - hur dofter, ljus, ljud, naturens formationer, färger, former och energifält och flöden får oss att må. Läran beskriver olika energifält som vi inte kan se, men som vi ändå påverkas av. Utifrån kunskapen om alla dessa faktorers inverkan på oss kan vi sedan skapa miljöer som är bra för oss.

 

Vi lär oss att skapa harmoni och balans i omgivningen så att vi får en stärkande miljö.

FENG SHUI KONSULTATIONER

 • Energirening
 • Feng Shui i hemmet
 • Feng Shu i trädgården
 • Feng Shui på företaget

FENG SHUI KURSER

Feng Shui grundkurs

Feng Shui fortsättningskurs

Läs mer

FENG SHUI KONSULTATIONER

Energirening

 

Att rensa och rena är första steget till ett hem inrett med feng shui.

Du har kanske hört uttrycket "Det sitter i väggarna". Energier från tidigare boende i huset har satt spår i form av energiavtryck i huset.

Att rena ett hus från energier är som att göra en energimässig storstädning.

Ett hus är inte ett hem bara för att man flyttar in, ett hem skapas med känsla och ska ge dig både kraft och glädje.

Jag kan hjälpa dig att rena ditt hem från energier och att sedan tillföra de energier du önskar i ditt hem/ ditt liv.

 

 

Feng Shui - hemkonsultation

 

En feng shui konsultation hjälper dig att med enkla förändringar skapa ett inspirerande och vackert hem som känns harmoniskt och som speglar just dig och dina behov. Ett hem där du kan samla kraft, känna dig trygg och hämta näring.

 

Genom medvetna val av färger, former och material kan du skapa en känsla som du vill ha i ditt hem - lugn och ro, uppiggande, socialt stimulerande, fokuserande. Ja listan kan göras lång, men det är du själv som vet vad du behöver och feng shui kan hjälpa dig skapa det.

 

Feng shui är fantastiskt att använda när vi behöver en förändring/ förbättring i våra liv. Att använda sig av feng shui verktyget "Baguan" gör att vi kan se hur ditt hem är kopplat till dina olika livsaspekter; livsväg, kärlek, rikedom, hälsa m.m.

Hemmet är en spegel av hur vårt liv ser ut. Förändringar i hemmets inredning kommer att återspeglas i förändringar av ditt liv.

 

Tillsammans tar vi fram symboler, med syfte att hålla fokus på dina livsdrömmar och ge dem uppmärksamhet och energi.

 

Du får anpassade råd om hur du kan använda ditt hem på för dig bästa sätt. Råden baseras på den du är, dina behov och dina drömmar/ tankar om framtiden och innefattar förslag på möblering, färgsättning, användning av olika delar av hemmet.

 

 

Feng Shui - trädgårdskonsultation

 

Allt vi har omkring oss påverkar hur vi mår.

Under en trädgårdskonsultation ser vi till hur huset ligger i förhållande till omgivningen och vad som finns i närområdet som kan ha negativ inverkan på energierna - kyrkogård, huskroppar, trafik, elledningar mm.

 

Trädgården kan ses som vårt ansikte utåt och är den är det första vi möter när vi kommer hem, därför är det viktigt att skapa harmoni och balans i trädgården.

I en feng shui trädgård lever man i harmoni med naturen på naturens villkor.

En feng shui trädgård är en oas som skänker oss sinnesro, en plats för njutning, glädje, inspiration och skapande.

 

Som feng shui konsult tar jag hänsyn till hur vi naturligt påverkas av naturens formationer, färger, former, olika material, ljus, ljud och dofter.

Genom att använda oss av feng shui verktyget "Baguan" gör att vi kan se hur din trädgård är kopplad till dina olika livsaspekter; livsväg, kärlek, rikedom, hälsa m.m.

Därigenom kan vi förändra och förbättra det som idag inte fungerar så bra i ditt liv.

 

Du får förslag på hur du, utifrån dina behov och möjligheter, kan använda dig av din trädgård för att skapa en miljö som ger dig det du behöver.

Du får förslag på hur du kan jobba med kontraster och hur du balanserar färger, former och material.

 

En trädgårdskonsultation kan lika väl göras på en balkong.

 

 

Välkommen att kontakta mig för mer information och för att boka en feng shui konsultation.

 

 

Feng Shui - företagskonsultation

 

Ett företags lokaler är en del av varumärket. Jag hjälper er att förstärka ert varumärke.

 

Ni får rådgivning och förslag inom feng shui på hur er arbetsmiljö kan möbleras, ljussättas och hur ni kan placera symboler och budskap för att stärka företaget såväl internt som externt. Vi tittar även på hur er entré ser ut, kundens första möte med ert företag.

 

- Ni kan få hjälp med större projekt, där ni vill göra om hela inredningar.

- Ni kan få hjälp att göra om en redan befintlig miljö.

- Ni kan få handgripliga råd på hur er arbetsdag kan bli både enklare och effektivare.

 

Att använda sig av feng shui i arbetsmiljön kan handla om:

 

 • att inreda ett kontorsrum så att du från ditt skrivbord får god överblick över rummet och vad som händer runt omkring
 • att inreda så att miljön känns bekväm
 • att det finns tilltalande konst på väggarna
 • att det finns symboler och färgnyanser som stärker företagets image
 • att det är välstädat och organiserat på skrivbordet
 • att aktivera och pigga upp mörka och trötta områden
 • att ge ett lugnande fokus och dämpa för aktiva områden

 

Feng shui ger en sund arbetsmiljö och ökar trivsel och kreativitet, vilket leder till minskad stress, lägre sjukfrånvaro, bättre samarbete mellan kollegor och större lönsamhet för företaget. Har ni råd att avstå från Feng Shui?

 

Välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri offert.

Nöjda kunder

 

"Tack för alla fina ideer, nu har vi varit på Ikea och satt vaktmästarna i arbete. Längtar efter resultatet. Kram"

Annette - Feng Shui konsultation på företag

 

 

"En inspirerande och grundlig, konsultation i inredning enligt Feng Shui. Efter att jag bott ett år på tillfällig adress med lånade möbler, skulle det bli spännande att införskaffa ett helt nytt hem för mig och mina barn. Det visade sig bli en för stor utmaning och jag behövde akut hjälp. Jag sökte runt bland olika Feng Shui konsulter och valde Anettes Hälsokälla trots att det fanns flera, mer närbelägna, konsulter att tillgå. Jag gick på känsla och det visade sig fungera. Det roliga var att den detaljerade planen kändes helt anpassad just för mig och mina barn. Nu har jag många konkreta förslag som kommer att vara till stor hjälp under inflyttning och möblering."

Nicholas, Stockholm - Feng Shui konsultation i hemmet

 

 

"Efter Feng Shui konsultationen kändes rummet mer harmoniskt. Mer luftigt, och det kändes inrett. Jag tror många männsikor tror att efter en sådan konsultation behöver man införskaffa nya möbler, tapetsera om etc. Det tycker jag kanske är det mest fantastiska, att konsulenten nästan enbart arbetar med de ting man har, och att förändringen blir så stor med enkla medel."

Margareta, Kristinehamn - Feng Shui konsultation i hemmet

 

 

"Anette var hos mig när jag skulle inreda mitt massagerum och själv inte kunde få till det så att jag trivdes. Anette hjälpte mig med ett helt nytt tänk, att man skulle tänka på alla element så att de finns med i rummet för att få harmoni och tänka på hur möblerna ska vara placerade för att det ska se bäst ut. Hon hjälpte mig att få ett mycket trivsamt massagerum där jag med stolthet nu kan ta in mina patienter och känna att både de och jag trivs. Det har jag Anette att tacka för och jag rekommenderar henne varmt för hennes kunskaper inom Feng shui."

Ingela, Kumla - Feng Shui konsultation på företaget

 

 

"Vi rekommenderar varmt Anette Nääs för hennes kunskap och engagemang inom Feng Shui. Hennes behagliga framtoning bidrar ytterligare till detta."

Viveca Granberg, KriVi AB, Kristinehamn - Feng Shui konsultation på företaget

 

 

"Den 3 Oktober var Anette Nääs hemma hos mig för att göra en Feng Shui konsultation. Jag var mycket förväntansfull och det visade sig bli precis så spännande som jag trott. Jag är själv mycket intresserad av heminredning men har endast läst lite grand om det här. Anette är en mycket lugn och behaglig person att ha hemma hos sig. Hon lägger fram sina förslag på ett bra sätt utan pekpinnar eller egna värderingar om hur man har det i sitt hem, det känns alltså verkligen som om hon är där för att göra ditt liv lite lättare genom sina kloka råd. Anette kom med en del förslag som vi genast genomförde och man märkte verkligen en omedelbar förändring till det positiva. Jag rensade bort en del prydnadssaker och annat "skräp" som jag egentligen inte behöver. Effekten blev en mycket "renare" känsla-det kändes så skönt! Anette berättade även om baguan i huset-det var verkligen spännande! Hon gav en del råd om hur man förstärker olika områden. Det kändes som om hon verkligen visste vad hon pratade om när hon visade på i vilka områden rummen i huset ligger. Slutligen vill jag säga att jag är mycket nöjd med konsultationen. Anette har på sitt engagerande sätt fått mig ännu mer intresserad av Feng Shui och dess positiva effekter på oss människor. "

Marie, Åmmeberg - Feng Shui konsultation i hemmet

 

Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB

 

Vassgårda Bångtorpet 1

681 91 Kristinehamn

 

070-622 99 67

anetteshalsokalla@gmail.com

FÖLJ ANETTES HÄLSOKÄLLA

© All Rights Reserved