Event

EVENT 2019

23/5   torsdag kl. 18.30  FULLBOKAD

Shamansk trumresaMed hjälp av trumman reser du till den icke ordinära världen för att möta och få budskap från ditt kraftdjur. Har du redan mött ditt kraftdjur kan du göra en resa tillsammans med ditt kraftdjur, för att få svar på dina frågor.

Läs mer  »

28/6   fredag kl. 10.00

HoliYoga dagsretreatMjuka, inkännande yogaövningar varvas med andning och meditation och sköna dansrörelser -  HoliDans.

Läs mer  »

28/8 - 27/6   HOLIYOGA DROP-IN PASS

HoliYoga drop-in pass med föranmälan.Anmälan via bokningssystemet BokaDirekt

Mjuka, inkännande yogaövningar varvas med andning och meditation. 
Både för nybörjare och vana. Alla kan vara med.


Läs mer  »

3/9  tisdag kl. 18.30-20.30

HoliYoga kursstart höstterminen


Mjuka, inkännande yogaövningar varvas med andning och meditation.
Både för nybörjare och vana. Alla kan vara med.


Läs mer »

12/9 torsdag kl. 9.00 - 11.00

HoliYoga kursstart höstterminen


Mjuka, inkännande yogaövningar varvas med andning och meditation.
Både för nybörjare och vana. Alla kan vara med.


Läs mer »

29/9 söndag kl. 17.30 - 19.30

HoliYoga Hormon pass för Yoni


Ett mjukt och sinnligt pass med YONI-ÄGG. Endast för kvinnor. 


Läs mer »

För information om anmälan och betalningsregler klickar du här.

uppdaterat 2019-05-23

Nöjda kursdeltagare

"Tack för en underbar helg med Ayurvedisk grundkurs steg 1. Det var mycket intressant, lärorikt samtidigt som det blev mycket självransakan...Jag vet med mig att jag lever fel i mycket och vill gärna rätta till obalanser och bli hälsosammare!!!! Det blir step by step".

Kursdeltagare Ayurveda steg 1"Tack för en helt underbar kurshelg! Helgen har gett mig ny energi och en helt ny syn på livet och sättet att tänka, en positivare syn. Men det hela kommer göra stor nytta och underlätta vardagen massor - och framförallt få mig och min familj att må så bra! Kunskap om livet, ja det fick vi verkligen med oss! :-) ♥ Tack det här har du gjort suveränt! Kramar ♥

Jessica - kursdeltagare Ayurveda steg 1"Tack för senast, det var en givande kurs av dess like. Jag har börjat kliva upp kl. 7 på morgonen och börjat med morgonrutinerna. När jag kom hem från kursen så började jag skriva rent alla anteckningar och skriva ut "skitsnack" för att sätta upp på väggen på toan. ;) Jag har tänkt på hur mitt bajs ser ut, och att jag ska tömma tarmen innan frukost. Först var det svårt eftersom jag saknar tålamod när jag sitter på toan. Men nu går det toppen bra att tömma innan frukost. Tack för att jag fått lärt mig så mycket."

Emma - kursdeltagare Ayurveda steg 1"Tack för teet och en trevlig kväll, igen! ...du gör ett superbra jobb som kursledare. Du är tydlig, informerar så att man förstår och är så mjuk/vänlig och trevlig mot oss deltagare. Och så var häftet väldigt bra, precis lagom mycket info. Var förståss tvungen att läsa det direkt när jag kom hem. Du har verkligen hamnat rätt i ditt yrkesval, tycker jag. Det märks att du är väldigt engagerad och kunnig. Är så glad för din skull! Jag hoppas verkligen många nya kunder hittar till dig! Jag ska göra mitt bästa för att försöka hitta deltagare till föreläsningarna."

Kursdeltagare Feng Shui & healingkurs, Kristinehamn hösten 2010 "Tack för i höst - jag har ofta på mig mina "Feng-Shui-glasögon" - världen ser annorlunda ut då :)."

Kursdeltagare Feng Shui & healingkurs, Kristinehamn hösten 2010 "Jag är verkligen otroligt nöjd med gårdagen.

Både min man och min äldsta son fick känna på rekihealing igår:-). Jag har länge tänkt på detta och tack vare dig igår föll många bitar på plats." "I går 15 april 2010 var vi ett gäng tjejer som gick en kurs hos Anette som var mycket inspirerande. Vi fick lära om massage, reiki och feng shui. Det sistnämnda har intresserat mig länge, men det har liksom inte blivit av att ta reda på mer.. nu vet jag! och nu ska det rensas. Känner redan nu hur energin flödar bara jag tänker på hur det ska bli. Det är vår, solen flödar och det kommer bli en mycket bra sommar... Tack Anette!" 


Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB


Vassgårda Bångtorpet 1

681 91  Kristinehamn


070-622 99 67

anetteshalsokalla@gmail.com

FÖLJ ANETTES HÄLSOKÄLLA:

© Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB