Yoni ägg
Trumlade stenar

YONI ÄGG

YONIÄGG kan

- hjälpa Yoni få liv och energi

- stimulera muskulaturen

- stärka yonis muskler

- stärka de sexuella organen

- öka den sexuella & den sensuella energin

- öka cirkulationen

- förbättra inkontinens

- lösa upp spänningar och blockeringar i yoni och i resten av kroppen.

 

GIA Certifierade yoniägg.

 

Finns i olika storlekar:

Large 38x50mm, Medium 30x40mm, Small 25x33mm

 

Välj ett mindre ägg om du upplever dig själv som trång, inte har fött barn, har svårt att föra in tamponger, eller helt enkelt känner dig mer dragen till ett litet.

Välj ett större ägg om du har fött barn vaginalt, upplever dig själv som större inuti, om du vill ha lite mer tyngd, eller känner dig dragen till ett större.

 

Yoniägget har förborrade hål, så du kan knyta en tandtråd i för att lättare ta ut ägget. OBS! Tråd medföljer ej.

Att använda yoniägg är en gammal asiatisk tradition och mycket väl fungerande för att träna de kvinnliga underlivsmusklerna. Ursprungligen var syftet att förbättra hälsa, både fysiskt och spirituellt. Övningar stärker bäckenbottenmusklerna och rotchakrat.

Energiflödet av prana ökas och lyfter upp den sexuella energin både inåt och uppåt där den transformeras till en högre andlig energi.

 

Om du vill koka ditt yoniägg innan du använder det bör det ligga i kastrullen från början.

Kristall reagerar som glas och andra kristaller på stora temperaturskillnader. Värme i sig är inget problem.

 

 

Ametist - förmedlar frid, lugn och stärker vår intuition. Hjälper oss att släppa taget och förstärker vår andliga närvaro.

Kallas All-helaren eftersom den botarmänniskor, djur och växter och t.o.m. laddar upp andra kristaller med sina healingkrafter. Bra mot huvudvärk, migrän, hudsjukdomar, gallbesvär, feber och mag– tarmsjukdomar. Renar och lugnar, skyddar mot dåliga eller negativa energier. Ger andlig kraft. Bra vid meditation. Förmedlar äktenskaplig lycka. Ger klarhet både i drömmar och när stora beslut ska fattas. Rekommenderas vid sömnlöshet.

Chakra: Pannchakrat och Kronchakrat

 

Bergskristall är en mycket kraftfull sten, som löser energiblockeringar, renar, balanserar och transformerar energi. Ger mod och uthållighet.

Om du bara ska ha en enda kristall för helande ,välj bergskristall.

Absorberar solljuset och livskraften från alla blommor, träd en lagrar denna energi som koncentreras och kan frigöras vid helande. Ger ren vitalitet i badvattnet eller om du dricker bergskristallvatten (vatten som bergskristall legat ifrån första solstrålen till middagstid) eller stänker det på pulspunkter.

Chakra: Alla

 

Rosenkvarts öppnar hjärtat och främjar vår kapacitet för kärlek och ömhet. Den skänker tröst och lär oss att kärleken finns i oss själva.

En av de bästa kristallerna för healing. Lindrar smärta och spänning, läker sår, både fysiska och känslomässiga som sorg, stress, rädsla eller ilska. Kan hjälpa unga kvinnor med menstruationsproblem.

Drar till sig ädel kärlek och bibehåller vänligheten i existerande kärlek. En sten för att stilla gräl.

Chakra: Hjärtchakrat

 

Serpentine är en underbar healing sten som rensar och befriar dig från känslomässiga blockeringar. Den healar alla chakran och hjälper energin att komma till de ställen den bäst behövs på.

Serpentin kan även användas för att attrahera/manifestera det du vill ha i ditt liv; kärlek, rikedom, healing mm.

 

 

 

Trumlade stenar
Trumlade stenar
Trumlade stenar
Trumlade stenar

Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB

 

Vassgårda Bångtorpet 1

681 91 Kristinehamn

 

070-622 99 67

anetteshalsokalla@gmail.com

FÖLJ ANETTES HÄLSOKÄLLA

© Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB