Integritetspolicy

Integritetspolicy

 

Din integritet är viktig för oss och vi vill alltid vara öppna med hur vi behandlar dina personuppgifter för att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. I denna integritetsskyddspolicy hittar du information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

 

Notera att personuppgiftspolicyn inte tillämpas på personuppgifter som du lämnar till någon av våra samarbetspartners. Vi tar inget ansvar för den personuppgiftsbehandling som utförs av våra samarbetspartners.

 

Vem ansvarar för dina personuppgifter?

Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB (org. nr 556921-7234) är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du lämnar till oss. Har du frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post: anetteshalsokalla@gmail.com

 

Personuppgifter som vi samlar in från dig

Vi kan samla in olika typer av personuppgifter om dig i samband med att du besöker våra webbsidor, bokar kurser/utbildningar, bokar behandlingar/rådgivning/yogapass, anmäler dig till vårt nyhetsbrev eller vid andra kontakter med oss.

 

Exempel på personuppgifter som vi samlar in om dig vid dessa tillfällen är:

•Namn

•Kontaktuppgifter, såsom adress, e-postadress och telefonnummer

•Personnummer

•Användardata (till exempel vilka webbsidor du besöker/har besökt och var på webbsidorna du klickar/har klickat)

•IP-adress

•Korrespondens med oss (exempelvis personuppgifter som du lämnar i samband med kontakter med oss)

 

Varför vi behandlar dina personuppgifter

Vi använder dina personuppgifter för olika ändamål. Vilka personuppgifter som vi använder beror på ändamålet. Nedan följer våra olika ändamål för personuppgiftsbehandling:

  1. Marknadsföring, t.ex. genom våra nyhetsbrev och via utskick med branschnyheter eller information om våra behandlingar, erbjudande, event etc.

Behandling sker utifrån vårt berättigade intresse av att vi ska kunna skicka riktad marknadsföring med erbjudande till dig.

Du har rätt att när som helst återkalla ditt lämnade samtycke genom att mejla anetteshalsokalla@gmail.com .

Du kan alltid avregistrera dig från våra utskick i respektive kanal.

  1. Genomföra och hantera ditt deltagande i kurser, seminarier och event

Behandling sker med stöd av vårt berättigade intresse att administrera och följa upp våra kurser, seminarier och event samt att ge information som du behöver känna till inför och efter ditt deltagande.

  1. Genomföra och hantera din bokning till behandling/rådgivning.

Behandling sker med stöd av vårt berättigade intresse att administrera och följa upp våra utförda behandlingar. Viss behandling av medicinsk karaktär följer övrig lagstiftning.

 

Hur vi delar dina personuppgifter

När du handlar i webshopen shop.anetteshalsokalla.se kan vi dela dina uppgifter med våra samarbetspartners t.ex. Klarna, Dibs, och de transportföretag vi anlitar.

Om vi delar dina personuppgifter kommer uppgifterna inte att användas för ändamål som är oförenliga med de ändamål som de samlades in för.

Dina personuppgifter som du lämnar vid besök hos Anettes Hälsokälla lämnas inte vidare till tredje part.

 

Lagring

Allmänt sett sparar vi dina uppgifter så länge som uppgifterna är nödvändiga för att uppfylla de ändamål som uppgifterna samlades in för. Uppgifterna kan också sparas under den tid som krävs enligt tillämplig lag, till exempel under 7 år för att uppfylla krav i bokföringslagen.

I övriga fall ser vi regelbundet över vår personuppgiftshantering. Vi kan exempelvis radera dina uppgifter om du inte har varit i kontakt med oss på länge.

 

Dina rättigheter

Om du vill få insyn i din personuppgiftsbehandling har du rätt att begära att få tillgång till dina uppgifter. Om vi mottar en begäran om tillgång kan vi komma att fråga om ytterligare uppgifter för att säkerställa att vi lämnar ut uppgifterna till rätt person. Du har också alltid rätt att begära att dina personuppgifter rättas.

Vi kommer alltid att radera dina uppgifter i den utsträckning som krävs enligt tillämplig lag och vi kommer självklart alltid göra vårt bästa för att tillmötesgå din begäran om radering. Du har också rätt att invända mot vår behandling (till exempel den behandling som baseras på våra berättigade intressen) eller begära att få de uppgifter som du har lämnat till oss överförda till en annan personuppgiftsansvarig (så kallad dataportering).

Dina personuppgifter får inte behandlas för direktmarknadsföring eller profilering om du motsätter dig sådan behandling. Du har också rätt att när som helst återkalla ett lämnat samtycke, t.ex. det samtycke som du som privatperson lämnar när du börjar prenumerera på vårt nyhetsbrev. Längst ner i varje nyhetsbrev har du alltid möjligheten av avsluta prenumeration på nyhetsbrev, om du vill.

 

Klagomål och tillsynsmyndighet

Om du anser att vi har hanterat dina personuppgifter på ett felaktigt sätt har du rätt att framställa klagomål till Integritetsmyndigheten som är tillsynsmyndighet för personuppgiftsbehandling.

 

Cookies

När du använder vår webbplats kan det hända att personuppgifter samlas in via t.ex. cookies. Detta görs dock endast via ett separat samtycke. Då lagras informationen om din användning och vilka sidor som besöks. Det kan vara teknisk information om din enhet och internetuppkoppling såsom operativsystem, webbläsarversion, IP-adress och cookies.

 

Kontakta oss

Om du fortfarande har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via e-post anetteshalsokalla@gmail.com

 

 

Uppdaterad 2018-05-25

 

Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB

 

Vassgårda Bångtorpet 1

681 91 Kristinehamn

 

070-622 99 67

anetteshalsokalla@gmail.com

FÖLJ ANETTES HÄLSOKÄLLA

© Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB