Om Anettes Hälsokälla

OM ANETTES HÄLSOKÄLLA


Anette Nääs


Anette Nääs heter jag och jag är ayurvedisk hälsovägledare & terapeut, utbildad yogalärare, healer och medium samt Feng Shui konsult.


December 2007 öppnade jag portarna för första gången till Anettes Hälsokälla, då som certifierad massör & massageterapeut, healer samt certifierad feng shui konsult.

2009 tog jag lärarexamen som Reiki master teacher och under åren som gått har jag deltagit i flera olika healingutbildningar tex transhealing och andlig healing

2010 började jag utbilda mig inom Ayurveda, både som hälsorådgivare och i olika behandlingsformer. Behandlingarna har jag lärt mig både här i Sverige och i Indien.


Mina utbildningar, de senaste åren:

  • Intuitive Angel Messenger, 2018-2019 (under utbildning)
  • Shamansk grundkurs, sommaren 2018
  • HoliYoga Hormon lärare, 2016
  • HoliYoga lärare (fd Holistisk Yoga av Ulrica Gulz), 2015
  • Ayurvedisk hälsovägledare & terapeut, 2010-2011
  • Reiki Master Teacher, 2007-2009
  • Certifierad Feng Shui konsult, 2007
  • Certifierad Massör & Massageterapeut, 2007


Då jag är en nyfiken och kunskapstörstande person, så har jag fortbildat mig inom ayurvedisk örtlära, Jyotish (det vediska horoskopet) samt kontinuerligt deltagit i fortbildningar inom både HoliYoga och mediumskap.


2004 gick jag in i den berömda väggen och resan från sjukdom fram till den jag är idag har varit tuff, lärorik men samtidigt spännande.

Jag har tagit hjälp av Feng Shui, Healing, Ayurveda och Yoga för att komma tillbaka från sjukdomen, men inte tillbaka till livet som det var innan utan till livet på den andra sidan väggen. Till platsen där jag är menad att vara och där jag kan följa mitt egna inre ljus, som den ljusarbetare jag är. Där jag känner att mitt hjärta sjunger och där jag känner att jag kan hjälpa dig att hitta din rätta väg, ditt inre ljus, på ditt egna sätt.


Min egna yogaträning och Ayurveda och Feng Shuis enorma kunskaper om hälsa och välmående hjälper mig att skapa balans i kropp och sinne så att jag kan höra min själs viskningar och följa själens guidning.


Jag kan ge dig  verktyg för självläkning och redskap så att du ska kunna skapa din egen hälsa och välmående, både i förebyggande och rehabiliterande syfte.Anette Nääs

Ayurvedisk hälsovägledare & terapeut

Yogalärare i HoliYoga & HoliYoga Hormon

Healer & andlig vägledare / medium

Feng Shui konsult

Tel:    +46 70 622 99 67

Epost:   anetteshalsokalla@gmail.com

HELHETSHÄLSA

Att jobba holistiskt (med helhetstänk) är för mig en självklarhet - hänsyn tas till både yttre påverkan (miljön) och inre påverkan (kost, tankar, livsstil).  Målet är att återställa balansen, inte bara i syfte att läka sjukdomar utan också hur du bäst behåller din hälsa. Du får här hjälp att förbättra din hälsa, leva friskare, må bättre och uppnå ökad livskvalitet genom förändringar i din omgivning eller i din livsstil.

Mår du redan bra så är målet självfallet att du ska må ännu bättre!


Att gröna miljöer bidrar till ett ökat välmående, ja det har man ju vetat om i flera tusen år. När familjen valde att flytta ut på landet så var det  en självklarhet att ta med verksamheten ut i den gröna och läkande miljön.


Avsätt gärna en liten stund före eller efter din bokade tid, för att ta chansen att ta några friska andetag och bara lyssna till naturen.  Låt naturen fortsätta hela och lugna både kropp och själ.

Alla behandlingar sker med naturliga och i största möjliga mån ekologiska produkter. 


Produkterna som säljs i butiken är noga utvalda naturliga produkter och en del har jag tillverkat själv, av råvaror som är så nära naturen som möjligt.


Alla människor är olika och behöver olika saker för att må bra. Jag jobbar på att ta reda på vad grundorsaken till  symptomen/sjukdomen är och på ett naturligt vis försöka dra tillbaka obalanserna som orsakat problemet.

Målet är att återställa balansen, inte bara i syfte att läka sjukdomar utan också hur du bäst behåller din hälsa.


Du kan få hjälp med t.ex. utbrändhet/stress, ångest/oro, sömnproblem, trötthet, luftvägsbesvär, hudbesvär, muskel- och ledbesvär, huvudvärk/migrän, mage/tarm besvär, PMS/mens/klimakteriebesvär (hormonella obalanser), över-/undervikt, stärka immunförsvaret, värk, fertilitetsproblem m.m.  


Anettes Hälsokälla i Kristinehamn - platsen där du får hjälp att må ditt allra bästa!Som medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund har jag  ansvars- och patientförsäkring.

En extra trygghet för dig som kund.

Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB


Vassgårda Bångtorpet 1

681 91  Kristinehamn


070-622 99 67

anetteshalsokalla@gmail.com

FÖLJ ANETTES HÄLSOKÄLLA:

© Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB