Om Anette

OM ANETTES HÄLSOKÄLLA

 

Anette Nääs

 

Jag heter Anette och är ayurvedisk hälsovägledare & terapeut, utbildad yogalärare, healer och medium samt Feng Shui konsult.

December 2007 öppnade jag portarna för första gången till Anettes Hälsokälla, då som certifierad massör & massageterapeut, healer samt certifierad feng shui konsult.

2009 tog jag lärarexamen som Reiki master teacher och under åren som gått har jag deltagit i flera olika healingutbildningar tex transhealing och andlig healing.

2010 började jag utbilda mig inom Ayurveda, både som hälsorådgivare och i olika behandlingsformer. Behandlingarna har jag lärt mig både här i Sverige och i Indien.

Januari 2016 tog jag lärarexamen i HoliYoga (fd Holistisk Yoga av Ulrica Gulz).

 

2004 gick jag in i den berömda väggen och resan från sjukdom fram till den jag är idag har varit tuff, lärorik men samtidigt spännande.

Jag har tagit hjälp av Feng Shui, Healing, Ayurveda och Yoga för att komma tillbaka från sjukdomen, men inte tillbaka till livet som det var innan utan till livet på den andra sidan väggen. Till platsen där jag är menad att vara och där jag kan följa mitt egna inre ljus, som den ljusarbetare jag är. Där jag känner att mitt hjärta sjunger och där jag känner att jag kan hjälpa dig att hitta din rätta väg, ditt inre ljus, på ditt egna sätt.

 

Min egna yogaträning och Ayurveda och Feng Shuis enorma kunskaper om hälsa och välmående hjälper mig att skapa balans i kropp och sinne så att jag kan höra min själs viskningar och följa själens guidning.

 

Jag kan ge dig verktyg för självläkning och redskap så att du ska kunna skapa din egen hälsa och välmående, både i förebyggande och rehabiliterande syfte.

 

 

Anette Nääs

Ayurvedisk hälsovägledare & terapeut

Yogalärare i HoliYoga & HoliYoga Hormon

Healer & medium

Feng Shui konsult

Tel: +46 70 622 99 67

Epost: anetteshalsokalla@gmail.com

Naturligt helande i den lilla stugan på landet!

 

I en liten stuga på landet, endast tio minuters bilväg från ICA Maxi i Kristinehamn, där hittar du Anettes Hälsokälla, lugnt och skönt, mitt ute i naturen. Stugan är omgiven av vacker värmländsk natur och inredd utifrån Feng Shuis principer för en miljö i balans och harmoni. Här kan du koppla av, njuta, läka, inspireras och fascineras.

 

Förståelsen för att alla människor är olika och behöver olika saker för att må bra är den huvudsakliga skillnaden mellan Ayurveda och västerländsk hälso- och sjukvård. Att läka kropp och sinne med Ayurveda innefattar kostråd, levnadsråd, olika kroppsbehandlingar, andningsövningar, yoga, meditation och avspänning.

 

Jag jobbar på att ta reda på vad grundorsaken till symptomen/sjukdomen är och på ett naturligt vis försöka dra tillbaka obalanserna som orsakat problemet.

Målet är att återställa balansen, inte bara i syfte att läka sjukdomar utan också hur du bäst behåller din hälsa.

 

Du kan få hjälp med t.ex. utbrändhet/stress, ångest/oro, sömnproblem, trötthet, luftvägsbesvär, hudbesvär, muskel- och ledbesvär, huvudvärk/migrän, mage/tarm besvär, PMS/mens/klimakteriebesvär (hormonella obalanser), över-/undervikt, stärka immunförsvaret, värk, fertilitetsproblem m.m.

 

Anettes Hälsokälla i Kristinehamn är platsen där du får hjälp att må ditt allra bästa!

 

Att gröna miljöer bidrar till ett ökat välmående, ja det har man ju vetat om i flera tusen år. När familjen valde att flytta ut på landet så var det en självklarhet att ta med verksamheten ut i den gröna och läkande miljön.

 

Avsätt gärna en liten stund före eller efter din bokade tid, för att ta chansen att ta några friska andetag och bara lyssna till naturen. Låt naturen fortsätta hela och lugna både kropp och själ.

Alla behandlingar sker med naturliga och i största möjliga mån ekologiska produkter.

 

Produkterna som säljs i butiken är noga utvalda naturliga produkter och en del har jag tillverkat själv, av råvaror som är så nära naturen som möjligt.

 

HELHETSHÄLSA

Att jobba holistiskt (med helhetstänk) är för mig en självklarhet - hänsyn tas till både yttre påverkan (miljön) och inre påverkan (kost, tankar, livsstil). Målet är att återställa balansen, inte bara i syfte att läka sjukdomar utan också hur du bäst behåller din hälsa. Du får här hjälp att förbättra din hälsa, leva friskare, må bättre och uppnå ökad livskvalitet genom förändringar i din omgivning eller i din livsstil.

Mår du redan bra så är målet självfallet att du ska må ännu bättre!

 

AYURVEDA

 

Ayurveda betyder kunskapen om livet och är världens äldsta hälsovetenskap, ett ca femtusen år gammalt hälsosystem för naturlig hälsa och inre utveckling.

Ayurveda hjälper dig förstå varför en obalans har uppstått och behandlar inte bara symptomen utan grundorsaken.

 

Läs mer

HOLIYOGA

 

HoliYoga är en närvarande, mjuk och fysiskt enkel yoga där du kan släppa kamp och prestation och i närvaro möta dig själv. Kärnan är att skapa förutsättningar för en välmående kropp och själ, oavsett fysiska förutsättningar.

 

Läs mer

FENG SHUI

 

Feng Shui hjälper oss att skapa harmoni och balans i omgivningen så att vi får en stärkande miljö och påverkas av det inombords.

 

Läs mer

 

Som medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund har jag ansvars- och patientförsäkring.

En extra trygghet för dig som kund.

Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB

 

Vassgårda Bångtorpet 1

681 91 Kristinehamn

 

070-622 99 67

anetteshalsokalla@gmail.com

FÖLJ ANETTES HÄLSOKÄLLA

© Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB