Aktuellt

AKTUELLT

ANDLIG UTVECKLING

3 sept 2018 - månd 18:30-21:00 (6 ggr) FORTS. gr2

6 sept 2018 - torsd 18:30-21:00 (6 ggr) FORTS. gr1

13 sept 2018 - torsd 18:30-21:00 (5 ggr) NYBÖRJ.

Utforska din andlighet.

Med ett lekfullt och öppet sinne får du möjligheten att utforska och diskutera det andliga.

Nybörjargrupp & fortsättningsgrupper.

Läs mer »

HOLIYOGA TERMINSKURS

4/9 2018 Tid: 18:30 -20:30 (tisdagar)

6/9 2018 Tid: 9:00 - 11:00 (torsdagar)

HoliYoga är en mjuk, närvarande och fysiskt enkel yoga där du kan släppa kamp och prestation och i närvaro möta dig själv. Kärnan är att skapa en välmående kropp och själ, oavsett fysiska förutsättningar.

Läs mer »

ÖKA DIN LIVSENERGI/CHI

6 okt 2018 Tid: 10:00 - 17:00

Heldags workshop i Ayurveda & HoliYoga (som innefattar traditionell kinesisk medicin, ayurveda och chakrapsykologi).

Grunderna i Ayurveda ingår.

Läs mer »

VANDRING med NATURVÄSEN

maj 2019 Tid: 18:30 - 21:00

De väntar på att få möta dig. Vill du möta dem?

 

Läs mer »

Nöjda kursdeltagare

"Tack för en underbar helg med Ayurvedisk grundkurs steg 1. Det var mycket intressant, lärorikt samtidigt som det blev mycket självransakan...Jag vet med mig att jag lever fel i mycket och vill gärna rätta till obalanser och bli hälsosammare!!!! Det blir step by step".

Kursdeltagare Ayurveda steg 1

 

 

"Tack för en helt underbar kurshelg! Helgen har gett mig ny energi och en helt ny syn på livet och sättet att tänka, en positivare syn. Men det hela kommer göra stor nytta och underlätta vardagen massor - och framförallt få mig och min familj att må så bra! Kunskap om livet, ja det fick vi verkligen med oss! :-) ♥ Tack det här har du gjort suveränt! Kramar ♥

Jessica - kursdeltagare Ayurveda steg 1

 

 

"Tack för senast, det var en givande kurs av dess like. Jag har börjat kliva upp kl. 7 på morgonen och börjat med morgonrutinerna. När jag kom hem från kursen så började jag skriva rent alla anteckningar och skriva ut "skitsnack" för att sätta upp på väggen på toan. ;) Jag har tänkt på hur mitt bajs ser ut, och att jag ska tömma tarmen innan frukost. Först var det svårt eftersom jag saknar tålamod när jag sitter på toan. Men nu går det toppen bra att tömma innan frukost. Tack för att jag fått lärt mig så mycket."

Emma - kursdeltagare Ayurveda steg 1

 

 

"Tack för teet och en trevlig kväll, igen! ...du gör ett superbra jobb som kursledare. Du är tydlig, informerar så att man förstår och är så mjuk/vänlig och trevlig mot oss deltagare. Och så var häftet väldigt bra, precis lagom mycket info. Var förståss tvungen att läsa det direkt när jag kom hem. Du har verkligen hamnat rätt i ditt yrkesval, tycker jag. Det märks att du är väldigt engagerad och kunnig. Är så glad för din skull! Jag hoppas verkligen många nya kunder hittar till dig! Jag ska göra mitt bästa för att försöka hitta deltagare till föreläsningarna."

Kursdeltagare Feng Shui & healingkurs, Kristinehamn hösten 2010

 

 

"Tack för i höst - jag har ofta på mig mina "Feng-Shui-glasögon" - världen ser annorlunda ut då :)."

Kursdeltagare Feng Shui & healingkurs, Kristinehamn hösten 2010

 

 

"Jag är verkligen otroligt nöjd med gårdagen.

Både min man och min äldsta son fick känna på rekihealing igår:-). Jag har länge tänkt på detta och tack vare dig igår föll många bitar på plats." "I går 15 april 2010 var vi ett gäng tjejer som gick en kurs hos Anette som var mycket inspirerande. Vi fick lära om massage, reiki och feng shui. Det sistnämnda har intresserat mig länge, men det har liksom inte blivit av att ta reda på mer.. nu vet jag! och nu ska det rensas. Känner redan nu hur energin flödar bara jag tänker på hur det ska bli. Det är vår, solen flödar och det kommer bli en mycket bra sommar... Tack Anette!"

 

Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB

 

Vassgårda Bångtorpet 1

681 91 Kristinehamn

 

070-622 99 67

anetteshalsokalla@gmail.com

FÖLJ ANETTES HÄLSOKÄLLA

© Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB