Nöjda kunder

NÖJDA KUNDER

 

Det är alltid lika roligt med nöjda kunder, tack så mycket ♥!

Här kan ni ta del av ett axplock av citaten.

Ayurveda

 

"God morgon! Vad gjorde du med mig igår Anette?? La mig på HÖGER sida igår kväll UTAN att få hjärtklappning, har INTE blivit täppt i näsan, har sovit 10 timmar som en stock med goa drömmar som jag kommer ihåg och vaknade med ett leende på läpparna!!! Doften du hade i mitt ansikte är kvar och den är så härlig, vad var det för något? Min man sniffade extra på mig igår kväll och tyckte jag doftade underbart. Tack Anette! Ha en riktigt bra dag! Kram från Arja💖"

Arja - nöjd kund efter Ayurveda & HoliYoga dagsretreat

 

 

"En magisk plats med gudomliga behandlingar. Det är du Anette i kombination med platsen som gör helheten."

Denise - nöjd kund efter Abhyanga, ayruvedisk helkroppsmassage med varm olja

 

"Den pulserande huvudvärken försvann direkt under behandlingen. Nästäppan minskade och bihålebesvären är borta helt."

Anders - nöjd kund efter Nasyam, näsrening

 

"Att gå till Anette är inte bara massage, det är för hela själen. En fantastisk känsla att få unna sig lite egen tid hos Anette. Hon får en att känna sig helt avslappnad i hennes händer."

Rose-Marie - nöjd kund efter lilla lyx - ayurvedisk massage & facelift

 

 

"Det har gått bra, jag känner mig piggare och gladare nu jämfört med innan, känner att jag har hittat balans. Många kramar."

Tina - nöjd kund efter ayurvedisk hälsorådgivning

 

 

"Tack för en underbar behandling!"

Maj-Britt - nöjd kund efter Shirodhara

 

 

"Jag mår toppen idag efter min marma behandling igår! Blev jätte frusen och trött igår kväll, så det blev en tidig kväll, men sen sov jag gott hela natten och mår som sagt jätte bra idag!"

Carina - nöjd kund efter Marmabehandling

 

 

"Tack Anette - jag mår bra igen!!! Efteråt kan jag se att jag hade en långtgången vatastörning. Du hjälpte och stöttade mig i de mörka timmarna tillbaka till ljuset. Bland annat fick jag tillbringa en dag med dig där du kombinerade olika behandlingar som passade just mig.

Det bästa med dig är att du trodde på min potential hela tiden. Tack för att du finns."

nöjd kund efter en heldag på Anettes Hälsokälla

 

 

"Kände mig jättepigg dagen efter :)"

nöjd kund efter lilla lyx - ayurvedisk massage & facelift

 

 

"wow va det går bra nu!!! jag har kört kokande vatten och gör det fortfarande fast bara att koka upp dricker pitta te hela dagarna och har slutat med socker, gluten all mjölkprotein, äter inget kroppen inte tål och lyssnar varje dag på vad den vill ha....i 21 dagar nu!!! samtidigt som jag rensat kroppen med body cleaner å nu även pitta detox ja mår så BRA!!!! tack för ditt stöd!!!"

Gitte - nöjd kund efter ayurvedisk hälsorådgivning

 

 

"Tack för hälsorådgivningen som jag var på i lördags. Jag har lite svårt att lita på personer, men jag kände mig verkligen lugn och trygg med dig. Mådde mycket bättre efteråt. Tack också för hjälpen med kontakten med änglarna och universum. Ha det så gott! Kram"

Annika - nöjd kund efter ayurvedisk hälsorådgivning

 

 

"De väldigt bra nyheterna är att jag inte alls är lika hungrig längre! Det som var mitt problem. Jag kände att jag fick en större inspiration när jag var hos dig att förändra mitt sätt att se på mat. Lägga på mer protein och mättande grönsaker på tallriken, inte bara skotta in pasta i munnen :) Jag dricker också mängder med varmt vatten och väljer vegetariskt i större utsträckning än förut. Jag mår rent ut sagt mycket bättre, jag känner att jag verkligen vill stoppa i nyttiga saker i min mun.

Tack så mycket! Jag hör av mig när jag behöver framöver!

Regina - efter ayurvedisk hälsorådgivning

 

 

"Tack för en underbar helg med Ayurvedisk grundkurs steg 1. Det var mycket intressant, lärorikt samtidigt som det blev mycket självransakan...Jag vet med mig att jag lever fel i mycket och vill gärna rätta till obalanser och bli hälsosammare!!!! Det blir step by step"

Kursdeltagare Ayurveda steg 1

 

 

"Tack för en helt underbar kurshelg! Helgen har gett mig ny energi och en helt ny syn på livet och sättet att tänka, en positivare syn. Men det hela kommer göra stor nytta och underlätta vardagen massor - och framförallt få mig och min familj att må så bra! Kunskap om livet, ja det fick vi verkligen med oss! :-) ♥ Tack det här har du gjort suveränt! Kramar ♥

Jessica - kursdeltagare Ayurveda steg 1

 

 

"Tack för senast, det var en givande kurs av dess like. Jag har börjat kliva upp kl. 7 på morgonen och börjat med morgonrutinerna. När jag kom hem från kursen så började jag skriva rent alla anteckningar och skriva ut "skitsnack" för att sätta upp på väggen på toan. ;) Jag har tänkt på hur mitt bajs ser ut, och att jag ska tömma tarmen innan frukost. Först var det svårt eftersom jag saknar tålamod när jag sitter på toan. Men nu går det toppen bra att tömma innan frukost. Tack för att jag fått lärt mig så mycket."

Emma - kursdeltagare Ayurveda steg 1

 

 

"Tack Anette för en underbar massage och avslappning :-) känner mig mer harmonisk! Längtar redan tills nästa behandling, känner mig trött och lugn!!"

nöjd kund om Abhyanga, ayurvedisk helkroppsmassage med varm olja

 

 

"Nu är mina klimakteriebesvär borta!! Jag köpte Ayu 61 Shatavari av dej Anette och efter 2 veckor kom mensen tillbaka som varit borta och i flera månader , svettningar , humörsvängningar ,ont i leder mm försvann . Nu är jag glad att jag ha min mens igen, det va nog lite tidigt att bli av med den vid 49 år. Ska fortsätta att äta lite av den i perioder så att jag kanske lungt och fint glida in i klimakteriet och vår Gudinneålder :-). Lägg undan en burk åt mej Anette som jag snart kommer att hämta. och ta hem i lager, jag ska skicka alla till dej. kraam ♥"

Yvonne - om Ayu 61 Shatavara "kvinnans bästa vän", ayurvedisk örttablett

 

 

"Gjorde min första Abhyanga behandling i augusti hos Anette. Helgen innan så kände jag mig både trött, irriterad och frustrerad över små saker som hör vardagen till. Anette har förmågan att känna av hur man mår och frågar exakt det man känner sig, utan att man ens sagt något. Därför tyckte hon att jag skulle ha en olja som skulle få ner mig i varv för att bli lugn i mig själv igen. Efter behandlingen var jag inte alls längre irriterad eller frustrerad, fortsatte hemma att smörja in mig med den kvarvarande oljan resten av veckan och så lugn och harmonisk har jag inte känt mig på länge. Måste även tillägga att så här en månad senare så känner jag mig fortfarande lugn inombords och det är en underbar känsla. Rekommenderar alla att göra ett besök hos henne och lovar att ingen kommer gå därifrån missnöjd."

Anne

 

 

"Jag har fått en Shirodarabehandling av Anette och den var alldeles underbar. Som att bli insvept i mjuk varm dimma,och när det var klart stiga upp o va helt i balans och må jättegott. Tack Anette."

Yvonne

 

 

Healing

 

"Jag har nu avslutat en reiki healing behandlingsserie på 10 gånger och mår nu mycket bättre än när jag började. Allmän trötthet i kroppen är borta, likaså smärta jag haft i handleder. Efter behandling nr 6, hände det saker. Kraftiga magsmärtor som brukar komma en gång i månaden och vara i tre dagar, inträffade samma dag som behandling nr 6. Efter reiki behandlingen kom en smärtattack och sedan inget mer. Smärtan varade bara den dagen och efteråt var jag helt bra. Helt otroligt! Känner mig mycket piggare och gladare nu och vill inte sluta med reikibehandlingarna."

Lotta

 

 

Feng Shui

 

"Tack för alla fina ideer, nu har vi varit på Ikea och satt vaktmästarna i arbete. Längtar efter resultatet. Kram"

Annette - Feng Shui konsultation på företag

 

 

"Tack för teet och en trevlig kväll, igen! ...du gör ett superbra jobb som kursledare. Du är tydlig, informerar så att man förstår och är så mjuk/vänlig och trevlig mot oss deltagare. Och så var häftet väldigt bra, precis lagom mycket info. Var förståss tvungen att läsa det direkt när jag kom hem. Du har verkligen hamnat rätt i ditt yrkesval, tycker jag. Det märks att du är väldigt engagerad och kunnig. Är så glad för din skull! Jag hoppas verkligen många nya kunder hittar till dig! Jag ska göra mitt bästa för att försöka hitta deltagare till föreläsningarna."

Kursdeltagare Feng Shui & healingkurs, Kristinehamn hösten 2010

 

 

"Tack för i höst - jag har ofta på mig mina "Feng-Shui-glasögon" - världen ser annorlunda ut då :)."

Kursdeltagare Feng Shui & healingkurs, Kristinehamn hösten 2010

 

 

"Jag är verkligen otroligt nöjd med gårdagen.

Både min man och min äldsta son fick känna på rekihealing igår:-). Jag har länge tänkt på detta och tack vare dig igår föll många bitar på plats." "I går 15 april 2010 var vi ett gäng tjejer som gick en kurs hos Anette som var mycket inspirerande. Vi fick lära om massage, reiki och feng shui. Det sistnämnda har intresserat mig länge, men det har liksom inte blivit av att ta reda på mer.. nu vet jag! och nu ska det rensas. Känner redan nu hur energin flödar bara jag tänker på hur det ska bli. Det är vår, solen flödar och det kommer bli en mycket bra sommar... Tack Anette!"

 

 

"En inspirerande och grundlig, konsultation i inredning enligt Feng Shui. Efter att jag bott ett år på tillfällig adress med lånade möbler, skulle det bli spännande att införskaffa ett helt nytt hem för mig och mina barn. Det visade sig bli en för stor utmaning och jag behövde akut hjälp. Jag sökte runt bland olika Feng Shui konsulter och valde Anettes Hälsokälla trots att det fanns flera, mer närbelägna, konsulter att tillgå. Jag gick på känsla och det visade sig fungera. Det roliga var att den detaljerade planen kändes helt anpassad just för mig och mina barn. Nu har jag många konkreta förslag som kommer att vara till stor hjälp under inflyttning och möblering."

Nicholas, Stockholm - Feng Shui konsultation i hemmet

 

 

"Efter Feng Shui konsultationen kändes rummet mer harmoniskt. Mer luftigt, och det kändes inrett. Jag tror många männsikor tror att efter en sådan konsultation behöver man införskaffa nya möbler, tapetsera om etc. Det tycker jag kanske är det mest fantastiska, att konsulenten nästan enbart arbetar med de ting man har, och att förändringen blir så stor med enkla medel."

Margareta, Kristinehamn - Feng Shui konsultation i hemmet

 

 

"Anette var hos mig när jag skulle inreda mitt massagerum och själv inte kunde få till det så att jag trivdes. Anette hjälpte mig med ett helt nytt tänk, att man skulle tänka på alla element så att de finns med i rummet för att få harmoni och tänka på hur möblerna ska vara placerade för att det ska se bäst ut. Hon hjälpte mig att få ett mycket trivsamt massagerum där jag med stolthet nu kan ta in mina patienter och känna att både de och jag trivs. Det har jag Anette att tacka för och jag rekommenderar henne varmt för hennes kunskaper inom Feng shui."

Ingela, Kumla - Feng Shui konsultation på företaget

 

 

"Vi rekommenderar varmt Anette Nääs för hennes kunskap och engagemang inom Feng Shui. Hennes behagliga framtoning bidrar ytterligare till detta."

Viveca Granberg, KriVi AB, Kristinehamn - Feng Shui konsultation på företaget

 

 

"Den 3 Oktober var Anette Nääs hemma hos mig för att göra en Feng Shui konsultation. Jag var mycket förväntansfull och det visade sig bli precis så spännande som jag trott. Jag är själv mycket intresserad av heminredning men har endast läst lite grand om det här. Anette är en mycket lugn och behaglig person att ha hemma hos sig. Hon lägger fram sina förslag på ett bra sätt utan pekpinnar eller egna värderingar om hur man har det i sitt hem, det känns alltså verkligen som om hon är där för att göra ditt liv lite lättare genom sina kloka råd. Anette kom med en del förslag som vi genast genomförde och man märkte verkligen en omedelbar förändring till det positiva. Jag rensade bort en del prydnadssaker och annat "skräp" som jag egentligen inte behöver. Effekten blev en mycket "renare" känsla-det kändes så skönt! Anette berättade även om baguan i huset-det var verkligen spännande! Hon gav en del råd om hur man förstärker olika områden. Det kändes som om hon verkligen visste vad hon pratade om när hon visade på i vilka områden rummen i huset ligger. Slutligen vill jag säga att jag är mycket nöjd med konsultationen. Anette har på sitt engagerande sätt fått mig ännu mer intresserad av Feng Shui och dess positiva effekter på oss människor. "

Marie, Åmmeberg - Feng Shui konsultation i hemmet

 

ANETTES HÄLSOKÄLLA

 

LUGNT, LANTLIGT & HELANDE

I en liten stuga på landet, endast tio minuter från Kristinehamn och ca en kvart från Karlskoga, där hittar du Anettes Hälsokälla.

Stugan är omgiven av vacker värmländsk natur och inredd utifrån Feng Shuis principer för en miljö i balans och harmoni.

Här kan du koppla av, njuta, helas, inspireras och fascineras av österländska läror i värmländsk miljö.

Ayurveda, HoliYoga & Feng Shui - naturligtvis!

 

Varmt välkommen till Anettes Hälsokälla!

Copyright © 2017 Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB

Anettes Hälsokälla

Vassgårda Bångtorpet 1

681 91 Kristinehamn

 

KONTAKT

INSTAGRAM