Andlig vägledning
Andlig vägledning

ANDLIG VÄGLEDNING

ANDLIG VÄGLEDNING MED ÄNGLAKORT (ORAKELKORT), 60 min


Som Intuitive Angel Messenger jobbar jag intuitivt och oftast med hjälp av änglakort för att tolka budskap från änglarna.  


Hur går en andlig vägledning till?

När du bokar en andlig vägledning avsätter vi 1 timme.

Sessionen i andlig vägledning börjar med att du berättar kortfattat vad du behöver hjälp med och frågor du behöver svar på.  Du kanske behöver hjälp i en speciell situation, eller du kanske bara vill veta vad som är bra för dig att tänka på just nu. För att få ut mesta möjliga av sessionen är det bra om du förbereder dina frågor. 


Du som kommer till mig har ett öppet sinne och viljan att få hjälp från änglarna.


Under sessionen i andlig vägledning är jag en kanal för guider, änglar och ljusvarelser. För att behålla mitt fokus och för att hålla mig neutral i mina tolkningar så använder jag oftast änglakort eller orakelkort. Du får hjälpande, stärkande och kärleksfulla budskap från andra sidan/universum, som kan vara till din hjälp i din personliga utveckling eller för att komma vidare i livet.  


Jag kontaktar inte bortgångna anhöriga, men ibland kan de komma igenom för att de behöver göra dig uppmärksam på något, eller bara för att lämna ett budskap till dig. Det går inte att beställa vem man vill tala med från andevärlden, utan den ande som har det viktigaste budskapet att förmedla brukar träda fram. Går det göra andlig vägledning på distans?

När du bokar tid kan du välja mellan att göra vägledningen på plats hos mig, via telefon eller via Skype. andlig vägledning går lika bra att göra på distans som på plats. Det har ingen betydelse att vi inte är på samma plats, budskapen du behöver når dig lika väl. Har du valt att boka andlig vägledning via telefon eller Skype så ringer jag upp dig på avtalad tid.


Vid bokning av telefon- eller Skype session sker betalning i förväg till antingen till Swish 123 122 56 97 eller till BG 237-1813. Vill du ha kvitto mailar jag det. Exempel på läggningar som kan göras: 

  • Livsväg
  • Relationsläggning
  • Karma/Dharma
  • Chakraläggning
  • Inre balansering


Andlig vägledning

Boka Andlig vägledningen - personligt möte (60 min)         695 kr 

Boka andlig vägledning

Boka Andlig vägledningen - telefon (60 min)            695 kr 

Boka andlig vägledning

Boka Andlig vägledningen - Skype (60 min)            695 kr 

Boka andlig vägledning

Nöjd kund om andlig vägledning på Skype

"Vägledning med Anette är en berikande upplevelse. Jag fick mycket bekräftelse på att jag fokuserar på rätt saker och även nya perspektiv som hjälpte mig framåt. Anette är så kunnig och jobbar med hela spektrat när hon förmedlar, det bidrar med en härlig energi till budskapen. Tack Anette för en energi-givande timme med tydlig och klar vägledning." 
Caroline

Priserna gäller fr.o.m. 2019-10-01. Med reservation för eventuella skrivfel och prisjusteringar.

KONTAKTA MIG

070-622 99 67

anetteshalsokalla@gmail.com

Kungsgatan 46 a, 681 31 KRISTINEHAMN

Anettes Hälsokälla

Copyright © Anette Uhlin, Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB.  Alla rättigheter reserverade.