Ayurvedisk hälsorådgivning

AYURVEDISK HÄLSORÅDGIVNING


Vem passar Ayurveda för?

Ayurveda passar för dig som är frisk, i förebyggande syfte för att behålla hälsa och välmående, men även för dig som känner dig ur form, för att rätta till obalanser innan de leder till sjukdom. Ayurveda hjälper även dig som redan är sjuk, genom att dra tillbaka obalanser och öka ditt välmående under sjukdom.

A Y U R V E D A

teaches us to cherish our innate nature -

to love and honor who we are,

not as what people think or tell us,

who we should be.


- PRANA GOGIA

AYURVEDISK HÄLSORÅDGIVNING

En ayurvedisk hälsorådgivning är helhetsbaserad och individuellt anpassad, beroende på ditt aktuella hälsotillstånd, din personlighetstyp och din livssituation.

Under en ayurvedisk hälsorådgivning gör jag bland annat avläsning av puls, naglar och tunga och vi går igenom dina dagliga vanor - sömn, kost, aktivitet/vila osv., för att kunna få en helhetsbild av det som kan förändras för att uppnå balans i livet.

Att läka kropp och sinne med Ayurveda innefattar kostråd, levnadsråd, olika kroppsbehandlingar, andningsövningar, yoga, meditation och avspänning.


För att underlätta avläsning av naglarna är det bra om dina naglar är omålade/obehandlade när du kommer på rådgivning.

ca 90 min

850:-

UPPFÖLJNING AV AYURVEDISK HÄLSORÅDGIVNING

Uppföljning efter ca 4-6 veckor (inom 3 månader).

Vi går igenom hur det har gått för dig med de råd som du fick vid hälsorådgivningen. Du får även veta dagsformen och du får fortsatta råd om hur du ska gå vidare. Det kan innebära att du fortsätter som tidigare men det kan också innebära att du får nya råd.

45 min

550:-

AYURVEDISK HÄLSOCOACHING

Har du gjort en hälsorådgivning och känner att du vill ha ytterligare hjälp att komma vidare med din hälsa? Vi skräddarsyr ett hälsoprogram för dig, som under en längre tid hjälper dig att nå dina mål.

60 min

650:-

Priserna gäller fr.o.m. 2019-10-01. Med reservation för eventuella skrivfel och prisjusteringar.

Nöjda kunder

"Nu är mina klimakteriebesvär borta!! Jag köpte Ayu 61 Shatavari av dej Anette och efter 2 veckor kom mensen tillbaka som varit borta och i flera månader, svettningar, humörsvängninga ,ont i leder mm försvann . Nu är jag glad att jag ha min mens igen, det va nog lite tidigt att bli av med den vid 49 år. Ska fortsätta att äta lite av den i perioder så att jag kanske lungt och fint glida in i klimakteriet och vår Gudinneålder :-). Lägg undan en burk åt mej Anette som jag snart kommer att hämta. och ta hem i lager, jag ska skicka alla till dej. kraam ♥"

Yvonne - om Ayu 61 Shatavara "kvinnans bästa vän", ayurvedisk örttablett 


"Det har gått bra, jag känner mig piggare och gladare nu jämfört med innan, känner att jag har hittat balans. Många kramar."

Tina - nöjd kund efter ayurvedisk hälsorådgivning


"wow va det går bra nu!!! jag har kört kokande vatten och gör det fortfarande fast bara att koka upp dricker pitta te hela dagarna och har slutat med socker, gluten all mjölkprotein, äter inget kroppen inte tål och lyssnar varje dag på vad den vill ha....i 21 dagar nu!!! samtidigt som jag rensat kroppen med body cleaner å nu även pitta detox ja mår så BRA!!!! tack för ditt stöd!!!"

Gitte - nöjd kund efter ayurvedisk hälsorådgivning "Tack för hälsorådgivningen som jag var på i lördags. Jag har lite svårt att lita på personer, men jag kände mig verkligen lugn och trygg med dig. Mådde mycket bättre efteråt. Tack också för hjälpen med kontakten med änglarna och universum. Ha det så gott! Kram"

Annika - nöjd kund efter ayurvedisk hälsorådgivning   "De väldigt bra nyheterna är att jag inte alls är lika hungrig längre! Det som var mitt problem. Jag kände att jag fick en större inspiration när jag var hos dig att förändra mitt sätt att se på mat. Lägga på mer protein och mättande grönsaker på tallriken, inte bara skotta in pasta i munnen :) Jag dricker också mängder med varmt vatten och väljer vegetariskt i större utsträckning än förut. Jag mår rent ut sagt mycket bättre, jag känner att jag verkligen vill stoppa i nyttiga saker i min mun. 

Tack så mycket! Jag hör av mig när jag behöver framöver!

Regina - nöjd kund efter ayurvedisk hälsorådgivning Nyhetsbrev

JA TACK,
jag vill prenumerera på nyhetsbrevet

Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB


Kungsgatan 46A

681 31  Kristinehamn


tel. 070-622 99 67

anetteshalsokalla@gmail.com

© Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB. Alla rättigheter reserverade.