Privat Yoga / Yogaterapi
Privat yoga / yogaterapi

PRIVAT YOGA / YOGATERAPI

Enskild yogaterapi är ett yogaprogram som är individuellt och terapeutiskt utformat för att hjälpa kroppen och sinne att läka sig själv.

Övningarna hämtas ur den holistiska yogan HoliYoga & HoliYoga Hormon (vid behov) och ur Ayurvedans lära om optimal och naturlig hälsa i kropp och själ.

Yogaterapin kan med fördel kombineras med Ayurvedisk Hälsorådgivning.


Anette Uhlin är utbildad Ayurvedisk hälsovägledare och HoliYoga & HoliYoga Hormon lärare.


För vem?

Privatyoga/yogaterapi passar dig som vill ha yogapass anpassat efter just dig och dina behov/obalanser.

Det passar även för dig som inte vill yoga i grupp just nu eller har svårt att avsätta en bestämd tid för yoga varje vecka, men som ändå önskar vägledning i din yoga.
Inga förkunskaper i yoga behövs.


Exempel på besvär
Stress, utbrändhet, mage-/tarm problem, högt blodtryck, ångest, sömnproblem, oro, värk i kropp och eller själ,  ätstörningar, huvudvärk m.m.


HoliYoga Hormon - mjuk och sinnlig hormonyoga

Har du problem att bli gravid eller vill ha lusten tillbaka? Har du köpt ett Yoni-ägg och inte vet hur du ska använda det? 

Då kan du boka dig för ett HoliYoga Hormon pass.


Hur går det till?

Vi börjar sessionen med att vi pratar om din livssituation och dina eventuella hälsoproblem/obalanser,  samt att jag gör en pulsavläsning. Genom att jobba på grundorsaken till dina problem kan vi sätta ihop ett pass där du med yogans hjälp kan komma till rätta med dina obalanser. Du får en fördjupad och ökad förståelse både för yogan och din egen kropp och dess möjligheter utifrån dina förutsättningar. Passet skräddarsys utifrån dina specifika och unika behov.


Yogasessionen inkluderar andnings- och yogaövningar, avspänning, vila och meditation – övningar anpassade för just dig. Har du inte yogat tidigare så går vi igenom det yogiska andetaget - ett värdefullt redskap för att hantera stress, allmän oro och ångest.


Vad kostar det?

En terapisession tar 1,5-2 timmar och kostar 950 kr.

Bokar du en uppföljning tar den ca 1 timme och kostar 650 kr.

Arbetet sker under tystnadsplikt.


Varmt välkommen!

KONTAKTA MIG

070-622 99 67

anetteshalsokalla@gmail.com

Kungsgatan 46 a, 681 31 KRISTINEHAMN

Anettes Hälsokälla

Copyright © Anette Uhlin, Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB.  Alla rättigheter reserverade.