Smycken
Personliga smycken - handknutna Mala halsband & armband med läsning

PERSONLIGA SMYCKEN

Beställ ett personligt energismycke


Ett personligt energismycke är ett armband eller ett halsband, en Mala, bestående av kristaller - ädelstenar.

Kristallerna är noggrant utvalda utifrån deras energier och egenskaper som bäst kan hjälpa dig i din personliga och/eller andliga utveckling.

Jag tillverkar alla smycken själv och innan jag börjar tonar jag in mig på den som ska bära smycke, därför behöver jag veta för- och efternamn på den som ska bära smycket.  Beställer du ett armband behöver jag också veta storlek på handleden. Ta bara ett vanligt måttband och mät.

Självklart kollar jag av med dig innan jag gör smycket så att du gillar det jag erbjuder.


Till varje personligt smycke så medföljer en beskrivning av kristallerna och även en kort personlig läsning som handlar om dig som ska bära smycket. Ett kärleksfullt budskap från änglarna till Dig, som kan hjälpa dig på din fortsatta livsresa.

Innan jag lämnar över de personliga smyckena så renar jag dem först och laddar dem sedan med kärleksfull energi, kanaliserad från änglarna.Varje armband har en berlock i form av en lotusblomma. Inom buddhismen anses lotusblomman som helig då den ska symbolisera människans upplysning ur mörkret. Lotusblomman är även symbolen för mitt varumärke.

Alla metalldetaljer är nickelfria.


Räkna med en leveranstid på upp till två veckor för personliga smycken.Personligt Armband med elastisk tråd, inkl läsning 350 kr


Personligt halsband - handgjord Mala med 108 pärlor med knutar mellan varje pärla, inkl. läsning 950 kr


Personliga Smycken

klicka på bilden för att se full storlek på bilden

Vad är en Mala?

En Mala är ett handknutet halsband med 108 pärlor med knutar mellan varje pärla.


En Mala kan användas för att under meditation recitera ett mantra eller en affirmation och för att lättare fokusera på andningen. En Mala kan hjälpa dig att stilla ditt sinne och fördjupa din koncentration under meditationen.

Du kan välja din Mala utifrån vilken sten som bäst kan hjälpa dig i din personliga utveckling eller bara efter vilken du tycker är vackrast. Självklart kan du använda din Mala som ett unikt vackert smycke.Hur renar jag och laddar mitt smycke?

Vill du själv rena ditt personliga smycke efter en tids användande så rekommenderar jag att du renar det med hjälp av röken av vit Salvia eller Palo Santo. Själv föredrar jag doften av Palo Santo framför Salvia. Båda finns tt köpa i min webshop.

Det kan också vara bra att ladda kristallerna igen. En ädelsten förlorar aldrig sin jordgivna energi, men det är alltid bra att ge det en liten extra boost. Du kan ladda dina kristaller i solens eller i månens ljus: placera din ädelsten under solens eller månens ljus. Låt det vara där i ett par timmar eller så länge du känner behövs.I webshopen finns ett flera olika Mala och armband. Kanske hittar du din favorit där? Kika gärna in!

Nöjda kunder om sina personliga smycken


"Nu har jag har haft dem på mig en stund. Jag tycker rent utseendemässigt att de är vackra. Smycket med livets träd är perfekt! Din info och förpackning =trevligt. Din läsning stämmer. Jag har fått nästan exakt samma från ett medium i höstas.

Känslan av halsbandet och armbandet känns skönt och "hemtamt", lugnande, omhändertagande. Armbandet kommer jag bära till vardags och halsbandet vid yoga och meditation främst men även andra tillfällen.

Stort Tack! Känns rätt att du gjorde dem åt mig." / Gun


"När jag fick armbanden så kändes det som om jag fick en våg av energi genom hela kroppen och så fick jag gåshud. Jag kände hur mitt halschakra öppnades och den känslan höll i sig i flera minuter. Det kändes som om gammal stagnerad energi kopplad till halschakrat bara släppte. WOW!" / Ulrika B.


KONTAKTA MIG

070-622 99 67

anetteshalsokalla@gmail.com

Kungsgatan 46 a, 681 31 KRISTINEHAMN

Anettes Hälsokälla

Copyright © Anette Uhlin, Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB.  Alla rättigheter reserverade.