Yoni ägg
Trumlade stenar

YONI ÄGG

YONIÄGG kan

- hjälpa Yoni få liv och energi

- stimulera muskulaturen

- stärka yonis muskler

- stärka de sexuella organen

- öka den sexuella & den sensuella energin

- öka cirkulationen

- förbättra inkontinens

- lösa upp spänningar och blockeringar i yoni och i resten av kroppen.


De yoniägg jag säljer är GIA certifierade, dvs certifierade ädelstenar av professionella gemologer i ett laboratorium. De är helt naturliga och helt fria från fyllnadsmedel.


Finns i olika storlekar:

Large 38x50mm, Medium 30x40mm, Small 25x33mm


Välj ett mindre ägg om du upplever dig själv som trång, inte har fött barn, har svårt att föra in tamponger, eller helt enkelt känner dig mer dragen till ett litet.

Välj ett större ägg om du har fött barn vaginalt, upplever dig själv som större inuti, om du vill ha lite mer tyngd, eller känner dig dragen till ett större.


I Yoniägg med förborrade hål kan du knyta en tråd i för att lättare ta ut ägget. OBS! Tråd medföljer ej.

Du kan använda hampasnöre, björntråd av bomull eller tandtråd (utan vax och utan fluor).

Att använda yoniägg är en gammal asiatisk tradition och mycket väl fungerande för att träna de kvinnliga underlivsmusklerna. Ursprungligen var syftet att förbättra hälsa, både fysiskt och spirituellt. Övningar stärker bäckenbottenmusklerna och rotchakrat.

Energiflödet av prana ökas och lyfter upp den sexuella energin både inåt och uppåt där den transformeras till en högre andlig energi.


Hur du rengör ditt Yoniägg:

När du får hem ditt yoniägg ska du ge det en skonsam rengöring.


Placera yoniägget i en skål med varmt tvålvatten. Du kan använda valfri naturlig tvål eller Medimix tvål.

Skaka försiktigt i några sekunder och lämna yoniägget i blöt i upp till fem minuter.

Skölj rent med friskt vatten och låt lufttorka eller torka varsamt med en trasa.

Efter varje användning, vänligen rengör enligt instruktioner.

 

*Placera aldrig ditt yoniägg i kokande vatten. Om du vill koka ditt yoniägg innan du använder det bör det ligga i kastrullen från början. Kristall reagerar som glas och andra kristaller på stora temperaturskillnader. Värme i sig är inget problem.


*Använd aldrig starka rengöringsmedel eller tvålar.


Våra yoniägg är naturliga, holistiska kroppsvårds artiklar. Det fina med dem är att de är icke-porösa, vilket gör dem naturligt antimikrobiella, tack Moder natur!


Mycket nöje med ditt yoniägg!





Ametist - förmedlar frid, lugn och stärker vår intuition. Hjälper oss att släppa taget och förstärker vår andliga närvaro.

Kallas All-helaren eftersom den botarmänniskor, djur och växter och t.o.m. laddar upp andra kristaller med sina healingkrafter. Bra mot huvudvärk, migrän, hudsjukdomar, gallbesvär, feber och mag– tarmsjukdomar. Renar och lugnar, skyddar mot dåliga eller negativa energier. Ger andlig kraft. Bra vid meditation. Förmedlar äktenskaplig lycka. Ger klarhet både i drömmar och när stora beslut ska fattas. Rekommenderas vid sömnlöshet.

Chakra: Pannchakrat och Kronchakrat


Bergskristall är en mycket kraftfull sten, som löser energiblockeringar, renar, balanserar och transformerar energi. Ger mod och uthållighet.

Om du bara ska ha en enda kristall för helande ,välj bergskristall.

Absorberar solljuset och livskraften från alla blommor, träd en lagrar denna energi som koncentreras och kan frigöras vid helande. Ger ren vitalitet i badvattnet eller om du dricker bergskristallvatten (vatten som bergskristall legat ifrån första solstrålen till middagstid) eller stänker det på pulspunkter.

Chakra: Alla


Rosenkvarts öppnar hjärtat och främjar vår kapacitet för kärlek och ömhet. Den skänker tröst och lär oss att kärleken finns i oss själva.

En av de bästa kristallerna för healing. Lindrar smärta och spänning, läker sår, både fysiska och känslomässiga som sorg, stress, rädsla eller ilska. Kan hjälpa unga kvinnor med menstruationsproblem.

Drar till sig ädel kärlek och bibehåller vänligheten i existerande kärlek. En sten för att stilla gräl.

Chakra: Hjärtchakrat


Serpentine är en underbar healing sten som rensar och befriar dig från känslomässiga blockeringar. Den healar alla chakran och hjälper energin att komma till de ställen den bäst behövs på.

Serpentin kan även användas för att attrahera/manifestera det du vill ha i ditt liv; kärlek, rikedom, healing mm.



Tillbaka till yogaprodukter >>


Nyhetsbrev

JA TACK,
jag vill prenumerera på nyhetsbrevet

Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB


Kungsgatan 46A

681 31  Kristinehamn


tel. 070-622 99 67

anetteshalsokalla@gmail.com

© Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB. Alla rättigheter reserverade.