Min story

Hej!


Det här är jag, Anette Uhlin - ayurvedisk hälsorådgivare & yogalärare, andlig vägledare & healer.


Hos mig kan du få hjälp att skapa förutsättningarna för en självläkande kropp.

Du kan få råd om vilken kost och motion som är den bästa för dig utifrån de förutsättningarna du har just nu. Jag ser alla som unika individer och vägen till hälsa ser olika ut för oss alla. Jag hjälper dig att hitta din väg till hälsa och välmående, både i förebyggande och i rehabiliterande syfte. 


Jag jobbar intuitivt i kombination med mina kunskaper och erfarenheter som ayurvedisk hälsovägledare, yogalärare, healer och massageteraput. 


December 2007 öppnade jag portarna för första gången till Anettes Hälsokälla, då som certifierad massör & massageterapeut, healer samt certifierad feng shui konsult.

2009 tog jag lärarexamen som Reiki master teacher och under åren som gått har jag deltagit i flera olika healingutbildningar tex transhealing, andlig healing och änglahealing. 

2010 började jag utbilda mig inom Ayurveda, både som hälsorådgivare och i olika behandlingsformer. Behandlingarna har jag lärt mig både här i Sverige och i Indien.Mina utbildningar, de senaste åren:

  • Certifierad Intuitive Angel Messenger™, 2018-2019, grundkurs & påbyggnad
  • Shamansk grundkurs, sommaren 2018
  • HoliYoga Hormon lärare, 2016
  • HoliYoga lärare (fd Holistisk Yoga av Ulrica Liavor fd Gulz), 2015
  • Ayurvedisk hälsovägledare & terapeut, 2010-2011
  • Reiki Master Teacher, 2007-2009
  • Certifierad Feng Shui konsult, 2007
  • Certifierad Massör & Massageterapeut, 2007


Då jag är en nyfiken och kunskapstörstande person, så har jag fortbildat mig inom ayurvedisk örtlära, Jyotish (det vediska horoskopet) samt kontinuerligt deltagit i fortbildningar inom både HoliYoga och mediumskap.2004 gick jag in i den berömda väggen, och det behövdes för att jag skulle börja fundera över vad jag ville med mitt liv och vad som fick mig att må bra. Jag hade fått många tecken på att jag var på fel plats, men ignorerat dem. Nu kom jag inte undan. Jag kände direkt att medicinering var inte för mig, jag ville läka på naturligt vis.


Med hjälp av feng shuis lära om att skapa harmoniska miljöer så att man påverkas av dem på ett mentalt plan, så rensade jag ut det som inte längre gynnande mig, och fyllde på med det jag ville ha i mitt liv. Här jobbade jag med färger, former och symboler, för att allt du har omkring dig påverkar hur du mår i det inre. 


För att ta hand om både kropp & själ tog jag healing- och massagebehandlingar regelbundet. 


Ayurveda gav mig ytterligare pusselbitar om hur maten påverkar hur jag mår. Inte bara vad jag äter, utan även hur och när jag äter. Otroligt fascinerande och så lätt att ta till sig. 


Ayurveda är den vediska vetenskapen om läkning och balans i kropp och sinne, medan
Yoga är den vediska vetenskapen om självförverkligande som i sin tur underlättas av att vi har balans i kroppen och i sinnet.När jag kom i kontakt med den otroligt läkande HoliYogan kände jag att nu är jag på rätt plats. Nu har jag fått mina pusselbitar att falla på plats. Jag har en helhet i hur jag kan skapa min egen hälsa, på naturligt vis!


Allt arbete jag lagt ner på min personliga utveckling under de här åren har också lett till att jag öppnat upp för min andlighet. Jag har lärt mig att lyssna på min intuition och på mina hjälpande guider och änglar. Jag har lärt mig att lyssna på min själ, så jag känner mig kallad att dela med mig av mina kunskaper i naturligt läkande och hjälpa dig att öppna upp för din andlighet och hitta din väg i livet, ditt inre ljus, på ditt egna sätt. Lära dig att lyssna på din själ.


Namaste (det gudomliga i mig möter och ärar det gudomliga i dig)

Anette


Anette Uhlin - ayurvedisk hälsorådgivare & terapeut, yogalärare, andlig vägledare & healer

Anette Uhlin


Ayurvedisk hälsovägledare 

Yogalärare i HoliYoga & HoliYoga Hormon

Intuitive Angel Messenger
Andlig vägledare  & healer

Tel:    +46 70 622 99 67

Epost:   anetteshalsokalla@gmail.com


Som medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund har jag  ansvars- och patientförsäkring.

En extra trygghet för dig som kund.

KONTAKTA MIG

070-622 99 67

anetteshalsokalla@gmail.com

Kungsgatan 46 a, 681 31 KRISTINEHAMN

Anettes Hälsokälla

Copyright © Anette Uhlin, Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB.  Alla rättigheter reserverade.